سقف شیشه ای

سقف شیشه‌ای چیست؟

امروزه برای پوشش سقف می‌توان از شیشه استفاده کرد. این ساختار تقریباً جدید است و با توجه به اندازه و فرمت اتاق، تنوع و زیبایی خاصی به فضا می‌بخشد. امروزه، سقف‌های شیشه‌ای با اشکال هندسی گوناگون برای شما مشتریان گرامی طراحی می‌شود؛ به عنوان مثال شما می‌توانید از یک سقف شیشه‌ای کاملاً یکدست استفاده کنید و تمامی نور و فضای بیرون را در دسترس خود داشته باشید.

طراحی سقف شیشه‌ای

طراحی سقف شیشه‌ای وابسته به فضای موجود و سلیقه شماست؛ بعضی از سقف‌ها به شکل یکپارچه طراحی می‌شود، به نوعی که شیشه‌ای کاملاً شفاف پیش روی شماست که دارای کمترین اتصال و قاب است. برای استحکام سقف شیشه‌ای، می‌توان از یک بخش فولادی t شکل در زیر سقف استفاده کرد. برای طراحی‌های صنعتی اغلب از مورد گفته‌شده بهره می‌برند. برای پروژه‌های عمرانی و صنعتی از راه‌حل های فنی در پوشش سقفی استفاده شده که سبب می‌شود پروژه مورد نظر شما کماکان در سطح بالاتر منحصربه‌فردتری قرار بگیرد.

انواع سقف شیشه‌ای بر اساس نوع محیط

متریال مورد استفاده برای سقف شیشه‌ای آشپزخانه، قطعا با متریال سقف شیشه‌ای گلخانه و استخر متفاوت است. بنابراین اگر نمی‌دانید چه نوع سقف شیشه‌ای برای محیط شما مناسب است،‌ تا پایان این بخش با ما همراه باشید.

سقف شیشه ای

  • سقف شیشه‌ای منزل

شیشه یک متریال جدانشدنی از انواع ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری است. شیشه‌ها در ساخت در و پنجره و حتی سقف استفاده می‌شوند. از سقف شیشه‌ای می‌توان در بخش های مختلف خانه مانند آشپزخانه، پاسیو، حیاط خلوت و حتی نشیمن و پذیرایی استفاده شود. برای ساخت سقف‌های شیشه‌ای منزل معمولا از شیشه سکوریت با ضخامت ۱۰ تا ۱۲ میل استفاده می‌شود. سقف‌های شیشه‌ای منزل قابلیت اجرا در ابعاد و اشکالی گوناگونی را دارند.

  • سقف شیشه‌ای تراس و بالکن

سقف‌های شیشه‌ای یک انتخاب جذاب برای تراس و بالکن‌های بزرگ و کوچک است. این محصول بدون اینکه شما را از فضای بیرون جدا کند از عوامل بیرونی در امان نگهتان می‌دارد. تراس و بالکن معمولا محلی برای نگهداری گل و گیاه و خشک‌کردن لباس است که اگر وسعت آن زیاد باشد می‌توان از آن برای نصب باربیکیو و گذراندن اوقات خوش هم استفاده کرد. با استفاده از سقف شیشه‌ای متحرک در تراس و بالکن می‌توانید از تماشای فضای بیرون لذت ببرید و در زمان استفاده از باربیکیو و خشک‌کردن لباس، آن را باز کنید.

  • سقف شیشه‌ای شیروانی

در مناطق پربارش معمولا همزمان با بارش برف و باران، قطرات آن به سمت پایین سرازیر می‌شوند و به داخل خانه نفوذ می‌کنند. سقف‌ شیشه‌ای شیروانی مانع از تجمع آب در سقف می‌شود. البته پرفیل‌ و یراق‌آلات درجه ۱ در نفوذ یا عدم نفوذ آب به سقف شیشه‌ای اهمیت زیادی دارند اما در مناطق پربارش بهتر است از سقف شیشه‌ای شیروانی استفاده کرد.

سقف‌های شیشه‌ای شیروانی در مقایسه با سقف‌های شیشه‌ای تخت، به مواد اولیه و متریال بیشتری نیاز دارند.

  • سقف شیشه‌ای اتاق خواب

 اتاق خواب یکی از فضاهایی است که شاید به ندرت از سقف شیشه‌ای در آن استفاده کنید؛ در حالی که استفاده از این محصول می‌تواند موجب افزایش نور طبیعی و روشنایی در اتاق خواب، ایجاد حس داشتن فضای بزرگ‌تر و بازتر و امکان تماشای آسمان، ستارگان و مناظر طبیعی را برایتان فراهم کند.

دمای اتاق خواب اهمیت زیادی دارد؛ به همین دلیل بهتر است از شیشه سکوریت دو جداره یا شیشه سکوریت لمینت برای ساخت آن استفاده شود. سقف شیشه‌ای ثابت برای اتاق خواب کفایت می‌کند و بهتر است از سقف شیشه‌ای متحرک در بخش‌های دیگر خانه استفاده شود.

  • سقف شیشه‌ای ویلا

ویلاها از جمله سازه‌هایی هستند که معماری آن‌ها اهمیت زیادی دارد. از این رو، معماران همیشه در تلاش هستند ایده‌های خلاقانه و سبک‌های طراحی متفاوتی را در ساخت آن‌ها پیاده‌سازی کنند. سقف شیشه‌ای یکی از ایده‌های منحصربه‌فرد و فوق‌العاده‌ای است که می‌تواند در ایجاد جلوه در این مکان‌ها استفاده شود. سقف شیشه‌ای موجب جذابیت بصری نمای بیرونی ویلا می‌شود و با تسهیل ورود نور طبیعی به فضای داخلی، دکوراسیون داخلی را سر زنده‌تر نشان می‌دهد.

در صورتی که ویلا در یک منطقه پربارش مانند شمال کشور ساخته می‌شود، بهتر است سقف آن از نوع سقف شیشه‌ای شیروانی باشد تا از تجمع آب روی سقف جلوگیری شود.

  • سقف شیشه‌ای استخر

سقف شیشه‌ای استخر یک نوع از سقف‌های متحرک است که برای پوشش استخر‌های روباز طراحی می‌شود. این سقف‌ها امکان استفاده از استخر در هوای سرد را فراهم می‌کنند و همچنین نور طبیعی بیشتری را به داخل استخر عبور می‌دهند. سقف شیشه‌ای استخر معمولا از جنس شیشه یا پلی کربنات و فریم فلزی ساخته شده و با موتورهای الکتریکی یا دستی کنترل می‌شود.

استفاده از سقف شیشه‌ای برای استخر مزایا و معایبی به همراه دارد. به عنوان مثال اگر از سقف شیشه‌ای تخت استفاده کنید، آب استخر در فصول گرم سال به سرعت گرم می‌شود، بنابراین بهتر است در انتخاب نوع و شکل آن دقت کنید. همچنین استفاده از سقف شیشه‌ای برای استخر می‌تواند چالش‌برانگیز باشد؛ مثلا تغییرات دما ممکن است شیشه‌های سقف را خیس و بخارآلود کند. به همین دلیل برای طراحی آن به متریال و شیشه‌های مخصوصی نیاز است.

برای اجرای سقف شیشه‌ای استخر باید به موارد زیر توجه کنید:

  • متراژ و شکل استخر؛
  • جنس و نوع شیشه (مات، شفاف، رنگی، لمینت، سکوریت، چند جداره و …)؛
  • جنس و اندازه پروفیل‌های آلومینیومی؛
  • نوع بازشو (اتوماتیک یا دستی)؛
  • اقلیم و موقعیت جغرافیایی؛
  • میزان هزینه و بودجه.

نکته: معمولا استفاده از سقف شیشه‌ای متحرک برای استخر ترجیح داده می‌شود چون امکان تهویه و تنظیم دما را فراهم می‌کند. سقف شیشه‌ای ثابت برای فضاهایی مناسب‌تر است که دما و رطوبت ثابت و کنترل‌شده‌ای دارند.

برای ساخت سقف شیشه‌ای استخر معمولا از شیشه سکوریت لمینت‌شده استفاده می‌شود. شیشه سکوریت لمینت‌شده مقاومت مناسبی دارد و از ورود اشعه UV به محوطه استخر جلوگیری می‌کند.

  • سقف شیشه‌ای حیاط خلوت

با نصب سقف شیشه‌ای متحرک یا ثابت در حیاط خلوت در هر فصل از سال از شرایط بد آب‌وهوایی در امان می‌مانید و همیشه یک اتاق پر نور برای صرف صبحانه و چای خواهید داشت. این محصول به شما امکان می‌دهد تا با طبیعت اطراف خود ارتباط برقرار کنید و از نور طبیعی و منظره آسمان بهره‌مند شوید.

در هنگام سفارش سقف شیشه‌ای برای حیاط خلوت، باید به چند نکته زیر توجه داشته باشید:

می‌توانید از دو نوع سقف شیب‌دار یا صاف برای حیاط خلوت خود استفاده کنید. سقف شیب‌دار دارای دو قسمت است که در جهات مخالف از یک نقطه مرکزی، شیب‌دار می‌شوند. این نوع سقف به شما اجازه می‌دهد تا با تغییر زاویه شیب، حجم و ارتفاع فضای حیاط خلوت را تنظیم کنید. سقف صاف دارای یک قسمت است که در یک جهت شیب‌دار می‌شود. این نوع سقف مناسب برای فضاهای کوچک‌تر و ساده‌تر است.

شیشه‌ای که برای سقف حیاط خلوت استفاده می‌شود، باید قادر به تحمل تنش‌های آب‌وهوایی، تابش مستمر نور خورشید و برخورد احتمالی با اجسام باشد. برای این منظور، بهترین نوع شیشه‌ای که می‌توانید انتخاب کنید، شیشه لمینت است. این نوع شیشه از فشرده‌شدن یک لایه پلاستیک بین دو لایه شیشه تشکیل می‌شود و در صورت شکستگی، تکه‌های شیشه را به هم متصل نگه می‌دارد. این موضوع باعث می‌شود که خطر جراحات ناشی از شکستگی شیشه به شکل قابل توجهی کاهش یابد.

سقف شیشه ای تراس

  •  سقف شیشه‌ای پاسیو

پاسیو یک فضای مناسب برای نورگیری داخل ساختمان بوده و یکی از الزامات ساخت آن استفاده از سقف شیشه‌ای است. سقف‌های شیشه‌ای میزان نور ورودی به داخل پاسیو را افزایش می‌دهند و با بهره‌مندی از نور طبیعی می‌توان در آن گل و گیاه پرورش داد. سقف شیشه‌ای نور طبیعی زیادی را وارد خانه می‌کند و از ورود گرد و خاک به داخل جلوگیری می‌کند. به این ترتیب در هر زمان از سال می‌توانید از نور خورشید استفاده کنید. با سقف شیشه‌ای پاسیو می‌توانید یک تکه از طبیعت را درست در وسط خانه یا محیط کارتان فراهم آورید!

  • سقف شیشه‌ای آشپزخانه

سقف شیشه‌ای آشپزخانه یکی از انواع سقف کاذب است که معمولا با استفاده از شیشه‌های تزئینی و رنگی طراحی می‌شود. این نوع سقف مزایایی مانند نورگیر بودن، زیبایی و عایق حرارت‌بودن را دارد. برای اجرای سقف شیشه‌ای آشپزخانه می‌توانید از دو نوع ثابت و متحرک استفاده کرده و با توجه به سبک و سلیقه خود، از طرح‌ها و رنگ‌های مختلف شیشه‌ها برای آن بهره ببرید.

تابش نور مزایای زیادی برای آشپزخانه‌ دارد:

  • اگر وسعت آشپزخانه کوچک باشد، سقف شیشه‌ای آن را دلبازتر می‌کند؛
  • موجب از بین‌رفتن میکروب‌ها و باکتری‌هایی شود که بر اثر رطوبت و نفوذ روغن ناشی از پخت‌وپز در آشپزخانه تجمع می‌کنند؛
  • به دلیل افزایش نور طبیعی، مصرف برق کاهش پیدا می‌کند؛
  • می‌توانید در شب از تماشای منظره آسمان و ستارگان لذت ببرید.
  • سقف شیشه‌ای گلخانه

سقف شیشه‌ای مسئول اصلی تامین نور، گرما، رطوبت و تهویه مناسب برای فضای گلخانه بوده و یکی از عوامل مهم برای رشد و حفظ گیاهان است. البته بسته به شرایط اقلیمی، بودجه، وسعت فضا و میزان ذخیره انرژی، ممکن است انواع مختلفی از سقف شیشه‌ای برای گلخانه مناسب باشد. 

سقف شیشه‌ای گلخانه می‌تواند از نوع متحرک یا ثابت باشد. استفاده از سقف شیشه‌ای متحرک موجب تهویه بهتر و آسان‌تر هوا در فصول گرم سال می‌شود، اما باید به هوابندی آن توجه ویژه‌ای شود؛ زیرا در زمان برقراری شرایط جوی در داخل گلخانه، درزها ممکن است تعادل دمایی و هوا را به هم زده و به گل و گیاهان آسیب بزنند.

انتخاب نوع سقف شیشه‌ای گلخانه به گیاهانی که در آن پرورش داده می‌شوند، بستگی دارد. بعضی از گیاهان در برابر شرایط بیرونی حساس هستند؛ به عنوان مثال، اگر گیاهان منطقه مرطوب و پربارش را در گلخانه یک منطقه گرم و خشک پرورش دهید، با توجه به تعادل دمایی و شرایط جوی مخصوص، نباید سقف را باز کنید. برای چنین گلخانه‌هایی نیازی به استفاده از سقف شیشه‌ای متحرک نیست. 

 

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان یا ثبت سفارش انواع سقف های شیشه ای، همین حالا با کارشناسان ما در واحد فروش شرکت سهند با شماره 09127086731 تماس بگیرید.

 

پرکاربردترین انواع سقف شیشه‌ای مناسب برای گلخانه عبارتند از:

سقف قوسی: پرکاربردترین و ارزان‌ترین نوع سقف گلخانه است. این سقف کمترین سطح را برای پوشش‌دادن به کار می‌برد و بیشترین میزان هوا را در داخل گلخانه به گردش در می‌آورد. نصب و راه‌اندازی آن آسان است و مصرف انرژی را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد.

سقف شیروانی: بهترین نوع سقف برای گلخانه شیشه‌ای است. این سقف فضای مناسبی برای رشد و نگهداری از گیاهان در تمام فصول فراهم می‌کند. شکل آن به تخلیه بهتر و کامل‌تر آب برف و باران کمک می‌کند و طول عمر آن را افزایش می‌دهد.

سقف گنبدی: زیباترین نوع سقف برای گلخانه است. این سقف نور زیادی را به داخل منتقل می‌کند و باعث افزایش حجم هوای داخل گلخانه می‌شود. هزینه نصب و تعمیرات سقف گنبدی معمولا زیادی بوده و مناسب گلخانه‌های کوچک است.

سقف دندان اره‌ای: پرطرفدارترین نوع سقف برای گلخانه است. این سقف دارای توربین هواکش است که باعث تنظیم دما و رطوبت داخل گلخانه می‌شود. این سقف هزینه نصب و تعمیرات زیادی دارد و مناسب گلخانه‌های بزرگ است.

انواع سقف شیشه‌ای از لحاظ کاربرد و جنس

سقف‌های شیشه‌ای را می‌توان در انواع و شکل‌های مختلفی طراحی کرد. در ادامه، انواع سقف شیشه‌ای را بررسی می‌کنیم:

  • سقف شیشه‌ای لمینت

سقف‌های شیشه‌ای لمینت فوق‌العاده بادوام هستند. به همین دلیل، اغلب در جاهایی استفاده می‌شوند که مقاومت و ایمنی اهمیت زیادی دارد. سقف شیشه‌ای لمینت از چند لایه شیشه تشکیل شده است که با رزین محصور شده‌اند. فرآیند تولید شیشه‌ لمینت پیچیده و دشوار است؛ به همین دلیل، این متریال کمتر برای ساخت سقف شیشه‌ای استفاده می‌شود.

  • سقف شیشه‌ای سکوریت

بر خلاف شیشه لمینت، شیشه سکوریت در همه جا یافت می‌شود و دسترسی به آن آسان است. سقف شیشه‌ای سکوریت در برابر تغییرات ناگهانی آب‌وهوایی و ضربه مقاوم است. البته در صورت وارد شدن ضربات خیلی شدید، احتمال شکستن سقف وجود دارد.

  • سقف شیشه‌ای حرارتی

سقف شیشه‌ای حرارتی یک نوع سقف است که از شیشه‌های عایق حرارتی ساخته شده است. این نوع سقف اجازه می‌دهد که نور طبیعی وارد محیط شود، اما حرارت را جذب و منتشر نمی‌کند؛ بنابراین، محیط زیر سقف شیشه‌ای حرارتی داغ یا سرد نمی‌شود و دمای ثابت و مناسبی دارد. سقف شیشه‌ای حرارتی معمولاً در مکان‌هایی مانند گلخانه‌، استخر، تراس‌ و… استفاده می‌شود که نیاز به نور زیاد و دمای ملایم دارند.

سقف شیشه‌ای حرارتی مزایای زیادی دارد، از جمله:

  • افزایش روشنایی و زیبایی محیط
  • کاهش هزینه‌های برق، گاز و گرمایش
  • افزایش سلامت افراد با جذب ویتامین دی از آفتاب
  • امکان کشت گل و گیاه در فصول مختلف

این سقف‌های شیشه‌ای دارای چندین لایه پوشش U-V هستند که تاثیر اشعه UV را خورشید را کاهش می‌دهد.

  • سقف شیشه‌ای امنیتی

سقف شیشه‌ای امنیتی یک نوع سقف شیشه‌ای است که از شیشه‌های مقاوم و نشکن ساخته شده است. این نوع سقف از ورود سارقان و سایر افراد مهاجم به محیط زیر سقف جلوگیری می‌کند و در صورت برخورد با هرگونه ضربه یا فشار، شکسته نمی‌شود یا به قطعات کوچک، ریز و بی‌خطر تبدیل می‌شود. سقف شیشه‌ای امنیتی معمولاً در مکان‌هایی مانند بانک‌ها، فروشگاه‌ها، هتل‌ها، رستوران‌ها و برخی از خانه‌ها که نیاز به حفاظت بالا و در عین حال نور زیاد دارند، استفاده می‌شود.

برخی از مزایای سقف شیشه‌ای امنیتی عبارتند از:

  • افزایش امنیت و حفاظت در برابر سرقت و سایر موارد خطرساز
  • کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری
  • افزایش روشنایی و زیبایی محیط
  • کاهش صدای خارج از محیط
  • افزایش عمر مفید سقف

سقف شیشه‌ای امنیتی، ایمنی بسیار بالایی دارد. این سقف‌ها حتی در برابر ضربات گلوله مقاوم هستند. در صورت لزوم، سقف‌ شیشه‌ای امنیتی را می‌توان به سیستم دزدگیر ساختمان هم متصل کرد.

 

سقف شیشه‌ای متحرک

سقف شیشه‌ای متحرک یک نوع سقف شیشه‌ای است که قابلیت باز و بسته‌شدن به صورت برقی یا دستی را دارد. این نوع سقف اجازه می‌دهد که فضای زیر آن با هوای خارج تهویه شود و در صورت نیاز، از باران، برف،  ورود گرد و غبار و حشرات محافظت کند. سقف شیشه‌ای متحرک معمولاً از جنس شیشه‌های دو جداره، لمینت یا سکوریت ساخته می‌شود که مقاومت و عایق دمایی بودن بالایی دارند. سقف شیشه‌ای متحرک می‌تواند در مکان‌هایی مانند گلخانه‌، استخرهای روباز،روف‌گاردن، تراس‌، رستوران‌ها و منازل که نیاز به نور زیاد، تهویه مناسب و دید خوب دارند، استفاده شود. 

برخی از مزایای سقف شیشه‌ای متحرک عبارتند از:

  • افزایش روشنایی و زیبایی محیط؛
  • کاهش هزینه‌های برق و گاز؛
  • افزایش سلامت عمومی ساکنین با تامین ویتامین دی از طریق نور خورشید؛
  • امکان تغییر فضای زیر سقف بر اساس نوع آب‌وهوا.

این نوع از سقف‌های شیشه‌ای امکان استفاده از دو شرایط ویژه زیر را برای شما فراهم می‌کنند: 

  • در شرایط آب‌وهوایی بد می‌توانید از داخل ساختمان در یک محیط امن از تماشای فضای بیرون لذت ببرید؛
  • در شرایط آب‌وهوایی خوب می‌توانید سقف را باز کنید تا هوای تازه به گوشه و کنار ساختمان راه یابد.

سقف شیشه‌ای بازشو

سقف شیشه‌ای بازشو یکی از انواع پرکاربرد سقف شیشه‌ای است. این سقف‌ها با استفاده از یک مکانیزم ویژه باز و بسته می‌شوند. این محصول را می‌توان در هر زاویه و شکلی اجرا کرد. یکی از معایب سقف‌های شیشه‌ای بازشو این است که در زمان باز شدن فضای زیادی را اشغال می‌کنند که ممکن است مشکلاتی را در دکوراسیون داخلی به وجود آورد. پس از باز کردن سقف‌های شیشه‌ای بخشی از فضا با پروفیل و زوار و شیشه‌ سقف اشغال می‌شود و نمی‌توان از تمام بخش‌های سقف، آسمان را نظاره کرد.

سقف شیشه‌ای کشویی

سقف شیشه‌ای کشویی قابلیت باز و بسته‌شدن به‌صورت افقی را دارد و یک انتخاب‌ ایدئال برای پاسیو و حیاط خلوت است. سقف‌های شیشه‌ای کشویی در دو نوع برقی و دستی به فروش می‌رسند که نوع برقی آن با ریموت کنترل شده و به آسانی باز و بسته می‌شود. در سقف شیشه‌ای کشویی هنگام جمع‌شدن، لایه‌های سقف روی هم می‌رود و به جهات مختلف جمع نمی‌شوند؛ این موضوع باعث اشغال کمتر فضا و دید بهتر می‌شود. به همین دلیل، این محصول جزء محبوب‌ترین سقف‌های شیشه‌ای متحرک است.

سقف متحرک برقی و دستی

سقف متحرک به دو نوع برقی و دستی تقسیم می‌شود. باز و بسته کردن سقف‌های متحرک با وسعت زیاد، به صورت دستی کار بسیار دشواری است و حتی ممکن است موجب ایجاد سانحه شود. به همین دلیل، در مکان‌های بزرگ مانند هتل‌ها، کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌های بزرگ از سقف شیشه‌ای متحرک برقی استفاده می‌شود. نوع دستی این سقف‌ها بیشتر برای پاسیو و حیاط خلوت‌ مناسب است که معمولا وسعت کمی دارند و باز و بسته کردن آن‌ها سخت نیست.

سقف شیشه‌ای جمع شونده یا تاشو

سقف شیشه‌ای جمع‌شونده یک نوع پرکاربرد دیگر سقف‌های شیشه‌ای است که بیشتر در استخر، روف گاردن، حیاط خلوت و محیط‌های عمومی مانند رستوران استفاده می‌شود. تمیزکاری این سقف‌ها نسبت به سقف‌های شیشه‌ای کشویی کمی سخت‌تر است. سقف‌های شیشه‌ای جمع‌شونده یک انتخاب مناسب برای سقف‌هایی با گستره زیاد هستند.

مزایای سقف شیشه‌ای متحرک

  • سقف شیشه‌ای متحرک با عبور نور خورشید، نورپردازی طبیعی و کم‌هزینه‌ای را برای شما فراهم می‌کند. همچنین با تنظیم دما و تهویه هوا، مصرف انرژی را کاهش می‌دهد و هزینه‌های گرمایش یا سرمایش را پایین می‌آورد.
  • با امکان دسترسی به فضای باز، تماس با طبیعت، تنفس هوای تازه و دید زیبای آسمان، سطح رفاه و خوشبختی شما در شما افزایش پیدا می‌کند.
  • سقف شیشه‌ای متحرک یک انتخاب عالی برای هتل‌ها، رستوران‌ها و مشاغل مختلف است. با استفاده از این محصول می‌توانید یک تنوع عالی در فضا ایجاد کنید. سقف شیشه‌ای متحرک با قابلیت تغییر حالت، فضای کاربردی و چند منظوره‌ای را برایتان فراهم می‌کند. شما می‌توانید با توجه به نوع فعالیت، آب‌وهوا، نور و تهویه، سقف را باز یا بسته کنید و از فضای خود به بهترین شکل ممکن بهره ببرید. از سقف شیشه‌ای متحرک برای ایجاد فضای مفید در سولاریوم، استخر، تراس، گلخانه و آلاچیق هم می‌توان استفاده کرد.
  • سقف شیشه‌ای متحرک با طراحی زیبا و جذاب، توجه مشتریان را به خود جلب می‌کند و احساس رضایت بیشتری را در آن‌ها ایجاد می‌کند. این نوع سقف، فضای منحصربه‌فرد و خاصی را برای کسب‌وکارتان ارائه می‌دهد و باعث تمایز شما از رقبا می‌شود.
  • سقف شیشه‌ای متحرک با افزایش نور طبیعی، تاثیر مثبت بر سلامت جسمانی و روانی شما، کارکنان و مشتریانتان می‌گذرد؛ زیرا نور خورشید به بهبود خلق‌وخوی، تقویت سیستم ایمنی بدن، تولید ویتامین دی، تنظیم ساعت خواب بدن و کاهش استرس کمک می‌کند. 

سقف شیشه‌ای ثابت

سقف‌های شیشه‌ای ثابت یک نوع پرکاربرد و ارزان از سقف‌های شیشه‌ای هستند که بیشتر در تراس و پاسیو استفاده می‌شوند. این نوع سقف‌ها به صورت یکپارچه و کاملا ثابت نصب می‌شوند و یک فضای امن و زیبا در داخل ساختمان ایجاد می‌کنند. سقف شیشه‌ای ثابت بهترین گزینه برای نورگیر ساختمان‌ها است.

 

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان یا ثبت سفارش انواع سقف های شیشه ای، همین حالا با کارشناسان ما در واحد فروش شرکت سهند با شماره 09127086731 تماس بگیرید.

 

مزایای سقف شیشه‌ای ثابت

  • هزینه نگهداری کم

سقف‌های شیشه‌ای متحرک دائما باز و بسته می‌شوند و به همین دلیل، امکان شکستن شیشه‌ها یا خراب‌شدن موتور آن‌ها وجود دارد؛ اما تا زمانی که یک جسم سنگین با قدرت زیاد به سقف شیشه‌ای ثابت برخورد نکند، مشکل خاصی به وجود نمی‌آید. از این رو، طول عمر سقف شیشه‌ای ثابت بیشتر بوده و هزینه نگهداری آن نسبت به سقف شیشه‌ای متحرک کمتر است.

  • ایجاد یک فضای جادار

با استفاده از سقف شیشه‌ای ثابت می‌توانید یک فضای آرام و ایمن ایجاد کنید که با فضای بیرون ارتباط امنی دارد. با سقف ثابت دیگر نیازی نیست در روزهای بارانی نگران نشت آب از درزهای سقف باشید یا از بسته بودن سقف اتاقتان در هنگام وقوع طوفان اطمینان حاصل کنید. 

  • مقاوم در برابر شرایط بیرونی

سقف‌های شیشه‌ای ثابت قابلیت باز و بسته شدن ندارند و به همین دلیل، نسبت به سقف‌های متحرک شیشه‌ای در برابر شرایط سخت آب‌وهوایی مقاوم‌تر هستند.

برای ساخت سقف شیشه‌ای گلخانه از شیشه سکوریت و پلی کربنات دوجداره استفاده می‌شود.

انواع شیشه سکوریت مناسب برای اجرای سقف شیشه‌ای

  • شیشه سکوریت

شیشه سکوریت یکی از انتخاب‌های مطمئن برای ساخت سقف شیشه‌ای بوده و تا ۱۰ برابر مقاوم‌تر از شیشه معمولی است. این شیشه‌ها در صورت شکسته‌شدن هم به قطعات گرد و کوچکی تبدیل می‌شوند که خطری برای افراد ندارند. بهترین ضخامت برای اجرای سقف‌های شیشه‌ای با شیشه سکوریت، ضخامت ۱۰ تا ۱۲ میلی‌متر است.

  • شیشه سکوریت لمینت

شیشه سکوریت لمینت، بیشتر جنبه ایمنی و امنیتی دارد. این شیشه‌ها در برابر ضربات محکم هم نمی‌شکنند و تنها ترک بر می‌دارند. در تهیه شیشه‌ سکوریت لمینت از یک لایه PVB استفاده می‌شود که موجب نگه‌داشتن ذرات شیشه در کنار هم می‌شود. به همین دلیل، سقف‌های شیشه‌ای تولیدشده با شیشه سکوریت لمینت، در صورت شکسته‌‌‌شدن به قطعات بسیار ریز بی‌خطری تبدیل می‌شوند. شیشه سکوریت لمینت برای اجرای سقف‌ شیشه‌ای ساختمان‌های مهمی مانند ساختمان‌های اداری و تجاری استفاده می‌شود.

  • شیشه دو جداره سکوریت

اکثر سقف‌های شیشه‌ای موجود در بازار، از شیشه سکوریت دوجداره تهیه شده‌اند. این مدل سقف‌ها مقاومت بیشتری در برابر فشارها و ضربات ناگهانی دارند، همچنین عایق مناسبی در برابر گرما و سرما هستند. برای ساخت سقف شیشه‌ای می‌توان از شیشه دوجداره با یک لایه سکوریت و یک لایه لمینت استفاده کرد. در صورتی که ارتفاع سقف بیشتر از ۵ متر باشد، بهتر است برای لایه داخلی از شیشه لمینت استفاده کرد و لایه بیرونی هم از جنس شیشه سکوریت باشد. اگر ارتفاع سقف کمتر از ۵ متر باشد می‌توان از دو لایه سکوریت برای ساخت سقف شیشه‌ای دو جداره استفاده کرد. شیشه‌های دوجداره سکوریت ایمنی و مقاومت بیشتری در برابر تنش‌های آب‌وهوایی، سارقان و مهاجمان و… دارند.

  • سقف شیشه‌ای نشکن

سقف شیشه‌ای نشکن، یکی از انواع جدید و پرکاربرد سقف در صنعت ساختمان‌سازی است. سقف شیشه‌ای نشکن در موارد بسیاری مانند استخر، گلخانه، پاسیو و نورگیر استفاده می‌شود. این نوع سقف‌ها از شیشه‌های سکوریت تک جداره و دو جداره با دو لایه سکوریت یا یک لایه سکوریت و یک لایه لمینت ساخته می‌شوند و مقاومت مناسبی در برابر عوامل بیرونی مانند ضربه، فشارهای ناگهانی، طوفان، سنگینی برف و سارقان دارند.

  • نورگیر سقف شیشه‌ای نشکن

نورگیرها نقش مهمی در دل بازکردن اتاق‌های تاریک و کم‌نور دارند. استفاده از نورگیر در هر نقطه از ساختمان موجب ورود نور طبیعی به فضای داخلی می‌شود. نورگیرها می‌توانند در شکل‌های مختلفی طراحی شوند تا علاوه‌بر ورود نور طبیعی به داخل ساختمان، جنبه زیبایی هم داشته باشند. به عنوان مثال، نورگیر هرمی یک طراحی متفاوت از سقف شیشه‌ای است. طراحی یک نورگیر به فرم هشت ضلعی، جلوه مجللی به اتاق خواب یا نشیمن خانه‌تان می‌دهد. برای تزئین نورگیرهای شیشه‌ای نشکن می‌توانید از فلزات طلایی و پلاتین استفاده کنید تا مجلل‌تر به نظر برسند.

  • شیشه مناسب برای نورگیر شیشه‌ای

نورگیرهای شیشه‌ای معمولا ابعاد کوچکی داشته و در تغییرات دما تاثیر زیادی ندارند. به همین دلیل، استفاده از شیشه سکوریت دوجداره در اجرای آن‌ها الزامی نیست و شیشه سکوریت تک جداره انتخاب مناسبی به نظر می‌رسد. در شرایطی که تغییرات دمایی اهمیت دارد و آب‌وهوای منطقه خیلی گرم یا خیلی سرد است، بهتر است از شیشه سکوریت دوجداره یا شیشه سکوریت لمینت استفاده کرد. استفاده از این شیشه‌ها برای اجرای سقف شیشه‌ای مانع از ورود سر و صدای بیرون به داخل ساختمان می‌شود.

  • ضخامت معمول برای ساخت نورگیرهای شیشه‌ای از ۳.۲ میلی‌متر تا ۶.۳۵ میلی‌متر متفاوت است.

مزایای استفاده از سقف شیشه‌ای

شیشه یکی از پرکاربردترین مصالحی است که در صنعت ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر چه از گذشته تا کنون استفاده از شیشه در ساخت و ساز مرسوم بوده، اما کاربرد آن در ساختمان‌سازی به تازگی دچار تغییر و تحولاتی شده است. سقف شیشه‌ای یکی از ایده‌های خلاقانه‌ در ساختمان است که مزایا و معایبی دارد. در ادامه به بررسی مزایای استفاده از سقف شیشه‌ای می‌پردازیم:

  • بهبود روشنایی

اگر به دنبال نورگیرتر کردن منزل خود هستید، سقف شیشه‌ای می‌تواند یک راهکار عالی باشد. استفاده از سقف شیشه در ساختمان موجب ورود نور طبیعی به داخل ساختمان می‌شود و نیاز به نورهای مصنوعی را در ساعات روشنایی روز کاهش می‌دهد. استفاده از نور طبیعی، یک راه موثر برای برجسته‌ترکردن رنگ‌ها و افزایش جلوه و زیبایی دکوراسیون داخلی است.

  • صرفه‌جویی در انرژی

استفاده از سقف شیشه‌ای به طور طبیعی موجب افزایش روشنایی ساختمان می‌شود، به همین دلیل برق کمتری استفاده خواهید کرد.

  • افزایش ارزش ملک

ساختمان‌هایی که سقف شیشه‌ای دارند جذابیت بصری بیشتری ایجاد می‌کنند و به عنوان یک فاکتور لوکس‌بودن، قیمت ملک شما افزایش خواهد یافت. این سازه‌ها هم از بیرون ساختمان و هم از داخل ساختمان زیبا دیده می‌شوند. سقف‌های شیشه‌ای در تاریکی شب، نورهای داخل ساختمان را به بیرون بازتاب می‌کنند و موجب درخشش ساختمان می‌شوند و در طول روز، شما را از زیبایی و جلوه بی‌نظیر آسمان بهره‌مند می‌کنند.

  • عملکرد حرارتی خوب

یکی از مزایای استفاده از سقف شیشه‌ای، افزایش گرمای داخل ساختمان‌ است. استفاده از این محصول موجب کاهش مصرف انرژی در فصل‌های سرد سال می‌شود. اگر خانه بزرگی داشته باشید که سقف آن شیشه‌ای باشد، مبالغ قبض برق و گازتان به میزان قابل توجهی کمتر خواهد بود.

 

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان یا ثبت سفارش انواع سقف های شیشه ای، همین حالا با کارشناسان ما در واحد فروش شرکت سهند با شماره 09127086731 تماس بگیرید.

همینطور بخوانید : 

شیشه بالکن و معرفی انواع آن

اجرا و ساخت کابین دوش

شیشه اسلایدی چیست؟

دیدگاه خود را با ما درمیان بگذارید