شیشه سکوریت

شیشه سکوریت  (Tempered Glass) یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین انواع شیشه‌ های ایمنی است که از طریق فرآیندهای حرارتی یا شیمیایی به منظور افزایش ایمنی و مقاومت تولید می‌شود. ویژگی برجسته دیگر شیشه سکوریت این است که در صورت شکستن، به قطعات کوچک و بی‌خطر تبدیل می‌شود، که این ویژگی آن را به یک انتخاب ایده‌آل برای استفاده در ساختمان‌ها و شیشه بالکن تبدیل کرده است.
در ادامه این مقاله به بررسی کاربردها، مزایا و عوامل موثر بر قیمت شیشه سکوریت و شیشه میرال پرداخته می شود. همراه ما باشید تا با جزئیات بیشتر این موضوع آشنا شوید

  شیشه سکوریت یکی از مقاوم ترین نوع شیشه است که کاربردهای فراوانی در محیط منزل، ساختمان سازی و محیط های تجاری دارد و با فرآیند خاصی ساخته و پرداخته می‌شود. برای تولید شیشه سکوریت از شیشه معمولی ابتدا شیشه خام در ابعاد مورد نیاز برش داده می‌شود؛ برش شیشه قبل از سکوریت شدن شیشه خام انجام می‌شود، زیرا پس از این عملیات، شیشه‌ به قدری مقاوم می‌شود که برش‌دادن آن تبدیل به امری غیرممکن می‌شود.
سپس در مرحله بعدی، شیشه وارد کوره می‌شود و تا دمای 700 درجه سانتی‌گراد حرارت می‌بیند. پس از افزایش دما به‌قدر کافی، شیشه از کوره خارج شده و به سرعت خنک می‌شود. در مرحله سرد سازی شیشه، لایه‌های بیرونی آن سریع تر از لایه‌های داخلی خنک می‌گردند زیرا در خلال سرد شدن، سطوح شیشه سریع تر از مرکز آن سرد شده که موجب ایجاد تنش‌های دائمی و در نتیجه استحکام شیشه می‌گردد.
که نتیجه آن افزایش ده برابری مقاومت شیشه در برابر ضربه و شکستن می شود. به دلیل شرایط خاص ساخت، این نوع شیشه در برابر فشار و دما مقاومت بیشتری دارد. انواع مختلفی از شیشه سکوریت وجود دارند که بسته به کاربرد و نیازهای خاص، استفاده می‌شوند. در اینجا به طور کامل راجع به انواع شیشه سکوریت، کاربردهای آن، عوامل تاثیرگذار بر قیمت و هر آنچه لازم است در مورد شیشه سکوریت بدانید؛ می خوانید:

نحوه شکستن شیشه سکوریت

 

موارد استفاده از شیشه سکوریت:

شیشه سکوریت مغازه

شیشه سکوریت دوام و مقاومت مناسبی دارد، جلوه زیبایی به مغازه شما می‌دهد، به راحتی نمی‌شکند و در هنگام شکسته‌شدن احتمالی به قطعات کوچک و بی‌خطر (حالت پودری) تبدیل می‌شود. استفاده از متریال‌های دیگر در کنار شیشه سکوریت موجب زیبایی هر چه بیشتر فروشگاه می‌شوند. شما می‌توانید شیشه سکوریت را با چوب ترکیب کرده و دکورهای چوبی و مقاوم زیبایی خلق کنید؛ قفسه‌هایی از ترکیب شیشه و چوب که یک ظاهر کلاسیک به فروشگاهتان می‌دهند و مقاومت بسیار بالایی هم دارند.
با استفاده از شیشه سکوریت در ویترین مغازه، دیگر لازم نیست نگران سارقان و مهاجمان باشید؛ این محصول در برابر ضربات محکم هم مقاومت بالایی دارد. از شیشه سکوریت می‌توان در نمای فروشگاه، در، پنجره و نورگیرهای مغازه استفاده کرد. شیشه سکوریت با ضخامت ۱۲ میل، مناسب‌ترین انتخاب برای ویترین مغازه است.
استفاده از شیشه‌های سکوریت مشجر و طرح‌دار یک ایده خلاقانه است که می‌تواند بر جذابیت‌های بصری دکوراسیون داخلی فروشگاه بیافزاید. یکی دیگر از مزایای مهم استفاده از شیشه سکوریت در مغازه، جلوگیری از ورود صدا به داخل فروشگاه است. این ویژگی یک فضای آرام برای خرید  و رفع نیازهای مشتری ایجاد می‌کند.

شیشه سکوریت مغازه

شیشه سکوریت آپارتمان

شیشه سکوریت یک انتخاب مناسب برای در و پنجره آپارتمان است. اگر خانه شما در یک جای پر سر و صدا و شلوغ مانند کنار اتوبان‌، خیابان‌های شلوغ، محیط‌های تجاری و تفریحی قرار دارد، با استفاده از پنجره شیشه سکوریت دوجداره می‌توانید از ورود صدا به داخل ساختمان جلوگیری کنید. در صورتی که کودک خردسال دارید و نگران آسیب‌دیدن اون بر اثر برخورد با پنجره یا در اتاق هستید، شیشه سکوریت بهترین انتخاب خواهد بود. کودک شما در اثر برخورد با این نوع شیشه آسیب جدی نمی‌بیند؛ زیرا شیشه‌های سکوریتی پس از شکستن به قطعات کوچک و بی‌خطر (پودری) به اندازه ناخن دست تبدیل می‌شوند.
شیشه‌های سکوریت را می‌توان در پارتیشن‌بندی هم به عنوان یک عنصر زیبایی استفاده کرد.

شیشه سکوریت در آپارتمان

شیشه سکوریت گلخانه

شیشه یکی از عوامل مهم و موثر در تعیین دمای داخلی گلخانه است بنابراین انتخاب صحیح این محصول برای گلخانه اهمیت زیادی دارد. با افزایش یا کاهش ضخامت شیشه سکوریت، دمای داخل گلخانه ی شیشه ای هم تغییر پیدا می‌کند و یک انتخاب نامناسب ممکن است خسارت‌های جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.
برای گلخانه‌های سنتی معمولا شیشه سکوریت ۳ یا ۴ میل مناسب است. شیشه سکوریت ۴ میل موجب عبور نور کافی و تعادل دمایی در این نوع گلخانه‌ها می‌شود. برای بام گلخانه (سقف)، بهترین حالت، شیشه لمینت در محیط بیرونی و شیشه سکوریت در محیط داخلی آن است. شیشه لمینت در برابر بارش تگرگ و برف مقاومت بیشتری دارد و در این شرایط نمی‌شکند. 

شیشه مناسب برای آلاچیق شیشه ‌ای.

قفسه‌های شیشه‌ای

شیشه‌ها یک عضو جدانشدنی از دکوراسیون داخلی هستند. از قفسه‌های شیشه‌ای می‌توان در داخل منزل به عنوان میز تلویزیون و دکور و در فروشگاه‌ها به عنوان ویترین و... استفاده کرد. مناسب‌ترین شیشه برای قفسه‌های شیشه‌ای، شیشه سکوریت است. زیرا شیشه سکوریت در برابر فشار و ضربه مقاوم است و می‌توان اجسام نسبتا سنگین را روی آن قرار داد. هر چقدر سطح مقطع قفسه بزرگ‌تر شود، ضخامت شیشه هم باید بیشتر باشد.
ضخامت مناسب برای قفسه‌های شیشه‌ای ۱۰ میلی‌متر یا بیشتر است. برای تولید قفسه‌های شیشه‌ای سایز کوچک و متوسط شاید بتوان از شیشه معمولی استفاده کرد، اما هر چقدر اندازه صفحات قفسه بزرگ‌تر باشد، احتمال شکستن آن هم بیشتر می‌شود و به همین دلیل بهتر است از شیشه سکوریت استفاده شود.

شیشه سکوریت

پارتیشن شیشه‌ای

گاهی برای جدا کردن یک محیط در فضای داخلی ساختمان، از پارتیشن‌های شیشه‌ای استفاده می‌شود. به عنوان مثال برای جداسازی یک اتاق در محیط اداری و آموزشی یا برای خصوصی‌سازی اتاق مدیر و رئیس سازمان می‌توان از پارتیشن‌ شیشه‌ای استفاده کرد. ضخامت شیشه‌ای که برای جداسازی یا خصوصی‌سازی یک محیط در نظر گرفته می‌شود، معمولا ۱۰ تا ۱۲ میلی‌متر است. این ضخامت معمولا از نظر عبور نور و عایق صدا بهترین انتخاب برای پارتیشن‌بندی است.

در شیشه‌ای

در شیشه‌ای جلوه زیبایی دارد و قیمت آن هم مقرون‌به‌صرفه است؛ اما اگر بخواهیم آن را با درهای چوبی و آهنی مقایسه کنیم، احتمالا این مساله مطرح شود که کدام یک نقش محافظتی بیشتری دارند؟ به طور کلی درهای سنگین چوبی و آهنی بیشتر برای ورودی و خروجی ساختمان‌ها مناسب هستند. در حالی که درهای شیشه‌ای اغلب به عنوان درهای داخلی منازل استفاده می‌شوند. استفاده از شیشه سکوریت موجب مستحکم شدن درها می‌شود و دیگر نیازی نیست نگران شکستن در شیشه‌ای بر اثر برخورد افراد یا وارد شدن ضربه به آن باشید.
در شیشه‌ای بیشتر در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، ادارات، مکان‌های تجاری، بانک‌ها، در بالکن، فروشگاه‌ها و داخل ساختمان‌های مسکونی کاربرد دارند. معمولا ضخامت ۱۰ میل شیشه سکوریت برای در شیشه‌ای مناسب است.

در شیشه‌ای لولایی

در شیشه‌ای لولایی یک جایگزین شیک و زیبا برای درهای چوبی و فلزی است. برای ساخت در شیشه‌ای لولایی معمولا از شیشه سکوریت با ضخامت ۸ یا ۱۰ میلی‌متر استفاده می‌شود. در شیشه‌ای لولایی در دو نوع «در دوبل» و «در تکی» ساخته می‌شود. درهای تکی دارای یک ضامن یا قفل با قاب نگهدارنده هستند. درهای دوبل، یک جعبه ضربه‌ای اضافی برای مطابقت با قفل دارند. این درها بیشتر در آرایشگاه‌ها، بانک‌ها و بیمارستان‌ها کاربرد دارند. در شیشه‌ای لولایی با استفاده از برچسب‌های مخصوص تزئیین می شود. این برچسب‌ها را می‌توان در طرح و شکل‌های مختلف به صورت مات و طرح‌دار سفارش داد.

 تمامی یرا‌ق‌آلات درهای شیشه‌ای که در شرکت بالکن سهند از ترکیه وارد می‌شوند. به همین دلیل کیفیت موارد مصرفی در درهای شیشه‌ای لولایی و ریلی محصولات سهند فوق‌العاده بالا است.

در شیشه‌ای ریلی

در شیشه‌ای ریلی یکی از بهترین گزینه‌ها برای ساختمان‌های پرتردد است. از آنجایی که رفت و آمد در اماکن عمومی مانند پاساژها، بیمارستان‌ها و ادارات زیاد است، استفاده از درهای لولایی ممکن است موجب تجمع جمعیت و بروز مشکلاتی شود. یکی از مسائل مهمی که در مورد در شیشه‌ای ریلی مطرح می‌شود، ضربات احتمالی و برخورد افراد به درب است که در هر محیط عمومی و پر رفت و آمد یک امر طبیعی است. به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی، برای ساخت این درها از شیشه سکوریت استفاده می‌شود. شیشه سکوریت در برابر ضربات مقاوم است و در صورت شکسته شدن هم به قطعات بی‌خطر تبدیل می‌شود که آسیبی به افراد نمی‌رساند.

شیشه شومینه یا اجاق گاز

می‌توان یکی از مزایای شیشه سکوریت ضد حریق را، مقاومت آن در برابر حرارت دانست. شیشه سکوریت تا دمای ۲۴۳.۳۳ درجه سانتیگراد در برابر حرارت مقاومت دارد. به همین دلیل، از آن در تولید اجاق‌گاز و یا شومینه‌های پیش‌ساخته که امروزه بسیار ترند شده است استفاده کرد.

 

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان جهت انتخاب بهترین مدل از شیشه سکوریت، می توانید با شماره 09127086731 تماس بگیرید.

 

مزایای استفاده از شیشه سکوریت

  • اولین و مهم‌ترین ویژگی مثبت شیشه سکوریت، مقاومت بالای آن است. به طور کلی، عملیات حرارت‌دهی به شیشه خام موجب افزایش مقاومت و استحکام شیشه می‌شود. به این ترتیب شیشه سکوریت‌شده تا ۱۰ برابر مقاوم‌تر از شیشه معمولی عمل می‌کند.
  • افزایش مقاومت شیشه سکوریت، مزایای دیگری به همراه دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به ایمن‌شدن آن اشاره کرد. به عبارت دیگر، این شیشه‌ها یک مرز مستحکم امن برای مغازه‌ها، فروشگاه‌ها، بانک‌ها، ماشین‌ها و ادارات هستند. زیرا مقاومت بسیار مناسبی در برابر ضربات از خود نشان می‌دهند. سارقان و افراد مهاجم حتی اگر بارها با باتوم یا وسیله دیگری روی این شیشه‌ها بکوبند، شیشه مقاوم می‌ماند! البته مقاوم ماندن شیشه به این معنا نیست که آسیبی نمی‌بیند. هنگامی که بر روی شیشه سکوریت ضربه بزنید، ملاحظه می‌کنید که شیشه به قطعات کوچک‌تری تبدیل می‌شود اما همچنان یکپارچگی و استحکام خود را حفظ می‌کند.
  • اگر یک ضربه جزئی به شیشه معمولی بزنید، شیشه به اجزای بزرگ و کوچکی تبدیل می‌شود که تیز و برنده هستند، اما اگر یک ضربه جزئی به شیشه سکوریت بزنید، شیشه همچنان مقاومت خود را حفظ می‌کند. البته بسته به میزان شدت ضربه، ظاهر آن دچار شکستگی و ترک‌های بسیاری می‌شود. تنها پس از وارد شدن ضربات بسیار محکم، شیشه سکوریت می‌شکند و در این صورت هم به قطعات ریز و دانه‌ای تبدیل می‌شود که تیز و برنده نیستند. به عبارت دیگر، شیشه سکوریت حتی در زمان شکسته‌شدن هم خطر بسیار کمتری برای افراد دارد.
  • شیشه سکوریت با حرارت‌دادن به شیشه معمولی تهیه می‌شود؛ فرآیندی که موجب تقویت شیشه معمولی می‌شود، آن را در برابر حرارت هم مقاوم می‌سازد. یکی دیگر از مزایای شیشه سکوریت قابلیت خم شدن و انحنای آن است. این محصول ۳ تا ۴ برابر بیشتر از شیشه معمولی خم می‌شود. هنگامی که شیشه معمولی تحت فشار قرار می‌گیرد، حداکثر تنش کششی به سطح آن وارد می‌شود، اما هنگامی که شیشه سکوریت تحت بار و کشش قرار می‌گیرد، حداکثر تنش کششی آن به مرکز صفحه وارد می‌شود. این امر موجب کشش بیشتر و بهتر شیشه سکوریت می‌شود.

انواع شیشه سکوریت

شیشه سکوریت، یکی از انواع شیشه فرآوری شده است که با عملیات شیمیایی و حرارتی از شیشه خام به دست می‌آید. انجام این عملیات باعث می‌شود سطح خارجی شیشه در حالت فشرده و سطح داخلی آن در حالت کشش قرار گیرد. شیشه سکوریت بر اساس فرآیند تولید به دو نوع کلی «شیشه سکوریت ضدحریق» و «شیشه سکوریت لمینت» تقسیم می‌شود.
در ادامه به معرفی ویژگی‌ها و کاربردهای انواع شیشه سکوریت می‌پردازیم:

شیشه سکوریت پیرکس (ضد حریق)

شیشه سکوریت ضد آتش، شیشه‌ای است که پس از حرارت‌دادن به شیشه خام در مدت زمان و دمای مشخص به دست می‌آید. این نوع شیشه سکوریت، معمولا در ساختمان‌ها، امکان تجاری و اداری بیشتر استفاده می‌شود. 

شیشه سکوریت پیرکس

شیشه سکوریت لمینت

شیشه لمینت دقیقا مانند شیشه سکوریت پیرکس تولید می‌شود و تنها تفاوت آن، در یک لایه اضافی است. در تولید شیشه سکوریت لمینت، یک لایه لمینت به شیشه خام افزوده شده که این لایه باعث مقاومت بیشتر شیشه می‌شود.
شیشه سکوریت لمینت مقاومت بیشتری نسبت به شیشه سکوریت ضد حریق دارد؛ به همین دلیل، از آن به عنوان شیشه جلوی خودروها استفاده می‌شود. البته افزودن یک لایه لمینت شفاف به شیشه خام با وجود مزایای بی‌شمار آن، موجب افزایش هزینه تولید شیشه سکوریت می‌شود.
به همین دلیل این نوع شیشه‌ها اغلب در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار نمی‌گیرند و بیشتر برای مکان‌هایی که شیشه‌های خم و دارای انحنا لازم است، کاربرد دارند.

شیشه سکوریت دو جداره

شیشه سکوریت دوجداره از دو صفحه شیشه‌ سکوریت تشکیل می‌شود که به وسیله یک فضای پر از گاز، از هم جدا شده‌اند. شیشه سکوریت دوجداره کاربردهای فراوانی در ساختمان‌سازی دارد و اغلب در نمای ساختمان‌ها (پنجره‌های بیرونی) مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ شیشه سکوریت علاوه‌بر دادن یک ظاهر زیبا و شیشه‌ای به ساختمان،از اتلاف انرژی هم به شکل قابل توجهی جلوگیری می‌کند.
از شیشه سکوریت دوجداره در مکان‌ها اداری و شرکتی برای تفکیک و خصوصی‌سازی (پارتیشن‌بندی) فضاها هم استفاده می‌شود. دوجداره بودن شیشه سکوریت، از عبور صدا جلوگیری کرده و در عین حال یک دیوار شیشه‌ای ارتباط شما با محیط بیرون را همچنان حفظ می‌کند. به عنوان مثال، استفاده از شیشه سکوریت در پارتیشن‌بندی اتاق ریاست بانک موجب جلوگیری از انتقال صدا می‌شود، اما رئیس بانک همزمان به راحتی می‌تواند رفت و آمدها و مشتریان را تحت نظر داشته باشد.
دیگر مزیت مهم شیشه دوجداره سکوریت، مقاومت بالای آن است. این شیشه‌ها از محیط ساختمان در برابر هر عامل بیرونی محافظت می‌کنند. سارقان برای عبور از این شیشه‌ها باید از دو لایه مقاوم شیشه سکوریت بگذرند که یک کار غیرممکن به نظر می‌رسد!

شیشه سکوریت دوجداره مشجر

شیشه سکوریت دوجداره مشجر  با عبور دادن شیشه سکوریت از یک غلطک طرح‌دار ساخته می‌شود. یک یا هر دو طرف شیشه می‌تواند مشجر باشد. به طور کلی شیشه‌های طرح‌دار معمولی مقاومت کمی دارند، اما با سکوریت کردن آن‌ها می‌توان مقاومتشان را تا ۱۰ برابر افزایش داد. شیشه سکوریت مشجر در پارتیشن‌بندی فضای داخلی ساختمان، دکوراسیون داخلی، حمام، در و پنجره سرویس بهداشتی، بالکن و استخر کاربرد دارد.
به عنوان مثال، اگر برای پارتیشن‌بندی حمام، به شیشه طرح‌دار نیاز دارید، بهتر است به‌جای شیشه معمولی، شیشه سکوریت دوجداره مشجر تهیه کنید تا در برابر هر گونه ضربه مقاوم باشد و از خطرات احتمالی جلوگیری شود.

شیشه سکوریت دوجداره رفلکس

شیشه سکوریت دوجداره رفلکس، معمولا از یک شیشه سکوریت شفاف و یک شیشه سکوریت رفلکس با فاصله مشخص از هم تشکیل می‌شود. این نوع شیشه، از آلیاژها و فلزات مختلفی تولید می‌شود که نور را منعکس می‌کنند. شیشه سکوریت دوجداره رفلکس اغلب در پنجره‌ ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع محصول مقاومت و استحکام بالایی دارد، عایق گرما و سرما است، میزان نور ورودی به داخل محیط را کاهش می‌دهد و از ورود صدا به داخل ساختمان جلوگیری می‌کند. شیشه سکوریت دوجداره رفلکس مانع ورود اشعه‌های مضر خورشید به فضای داخلی ساختمان می‌شود.

شیشه سکوریت تک جداره

شیشه سکوریت تک جداره نسبت به شیشه سکوریت دوجداره مقاومت کمتری دارد. البته مقاومت این نوع شیشه سکوریت همچنان از شیشه معمولی بسیار بیشتر است. شیشه سکوریت تک جداره یک انتخاب خوب برای شیشه ویترین مغازه‌ها و فروشگاه‌ها است؛ زیرا مقاومت و استحکام بالایی در برابر ضربات احتمالی ناشی از افتادن اجسام و سرقت دارد و نسبت به شیشه سکوریت دوجداره اقتصادی‌تر است.

شیشه سکوریت تک جداره مشجر

شیشه سکوریت تک جداره مشجر، از عبور دادن یک غلتک طرح‌دار روی شیشه سکوریت به دست می‌آید و تنها تفاوتش با شیشه سکوریت معمولی در مات و طرح‌دار بودن آن است. این نوع شیشه‌ها را می‌توان به عنوان یک جنبه زیبایی در دکوراسیون داخلی ساختمان به کار برد. همچنین در مواردی نظیر پارتیشن‌بندی و اتاقک دوش در حمام هم می‌توان از شیشه سکوریت تک جداره مشجر استفاده کرد.

شیشه سکوریت تک جداره رفلکس

شیشه سکوریت تک جداره رفلکس، یک سطح آینه‌ای دارد. این نوع شیشه سکوریت از عبور نور زیاد به داخل ساختمان جلوگیری می‌کند؛ به همین دلیل معمولا اتاق‌هایی که شیشه سکوریت تک جداره رفلکس دارند، از اتاق‌های دیگر کمی تاریک‌تر هستند. این نوع شیشه‌ها موجب بازتاب نور به بیرون می‌شوند که گرمای ورودی به اتاق را کاهش می‌دهند. تنها تفاوت شیشه سکوریت تک جداره رفلکس با نوع دوجداره آن در مقاومت آن در برابر ضربه و عبور دما است. البته طبیعتا قیمت شیشه سکوریت دوجداره نسبت به تک جداره بیشتر است.
 

شرکت بالکن سهند از یراق‌آلات باکیفیت وارداتی برای تولید در و پنجره شیشه‌ای استفاده می‌کند. تمامی یراق‌آلات شیشه بالکن و همه  یراق آلات محصولات در شرکت ما اعم از در شیشه‌ای، پنجره دوجداره شیشه‌ای، شیشه بالکن و... از ترکیه وارد شده و سپس در ایران مونتاژ می‌شوند.

انواع شیشه سکوریت بر اساس ضخامت

شیشه سکوریت بر اساس ضخامت به انواع مختلفی مانند ۴ میل، ۵ میل، ۶ میل، ۱۰ میل و ۱۲ میل تقسیم می‌شود که هر کدام از آن‌ها کاربرد ویژه‌ای دارند. توجه داشته باشید که هر چقدر ضخامت شیشه سکوریت افزایش پیدا کند، وزن و مقاومت آن هم بیشتر می‌شود. به همین دلیل از شیشه سکوریت با ضخامت‌های بالاتر در مکان‌هایی استفاده می‌شود که نیاز به تامین امنیت بالاتری دارد.

شیشه سکوریت ۴ میل
شیشه سکوریت ۴ میل، نسبت به ضخامت‌های بالاتر کاربرد کمتری دارد و معمولا ضخامت‌های بین ۶ تا ۱۰ میلی‌متر بیشتر از سایر اندازه‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرند. از شیشه‌های با ضخامت کم، بیشتر در پنجره‌های داخلی ساختمان، لوازم خانگی، پوشش محافظتی برای میز، خودروسازی، شیشه‌های صنعتی و پتروشیمی استفاده می‌شود.
شیشه سکوریت ۵ میل
شیشه سکوریت ۵ میل برای ساخت میزهای کوچک شیشه‌ای و قفسه‌های سبک دکوری استفاده می‌شود.
شیشه سکوریت ۶ میل
از شیشه سکوریت ۶ میل برای ساخت پنجره‌های تک جداره، قفسه‌های سبک و پوشش محافظ میز استفاده می‌شود. علاوه بر موارد ذکر شده، شیشه سکوریت ۶ میل برای ساخت آکواریوم‌های کوچک، دیوارپوش‌های رنگی و نمای ساختمان هم کاربرد دارد.
شیشه سکوریت ۱۰ میل
شیشه سکوریت ۱۰ میل معمولا برای ساخت پارتیشن‌های شیشه‌ای، میز شیشه‌ای، در دوش و اتاقک حمام، در شیشه‌ای ریلی و... استفاده می‌شود. درهای گردان و آسانسورهای شیشه‌ای هم از جمله کاربردهای مهم شیشه سکوریت ۱۰ میل هستند. این درها اغلب در مکان‌های پر رفت و آمد استفاده می‌شوند و به همین دلیل، مقاومت و ایمنی شیشه به کار برده‌شده در آن‌ها اهمیت زیادی دارد. با توجه به اینکه شیشه سکوریت ۱۰ میل نسبت به انواع دیگر آن، مقاومت مناسبی دارد از آن در تولید چنین محصولاتی استفاده می‌شود.
شیشه سکوریت ۱۲ میل
شیشه سکوریت ۱۲ میل، برای ساخت پارتیشن‌های شیشه‌ای، نرده‌های شیشه‌ای، اتاقک حمام، درهای لولایی و کشویی و قفسه‌های شیشه‌ای استفاده می‌شود دقت داشته باشید که هر چقدر ضخامت شیشه سکوریت بالاتر برود، قیمت آن هم افزایش پیدا می‌کند.

هزینه نصب انواع شیشه سکوریت

در مورد نصب شیشه سکوریت، باید به این نکته توجه کنید که علاوه بر نوع شیشه سکوریت عوامل دیگری هم در تعیین هزینه نصب آن اهمیت دارند. البته به عنوان مثال، نصب شیشه سکوریت دوجداره مشجر تفاوت چندانی با نصب شیشه سکوریت دوجداره ساده ندارد. به همین دلیل، هزینه نصب انواع شیشه سکوریت تفاوت چندانی ندارد. عاملی که در تعیین هزینه نصب شیشه سکوریت اهمیت پیدا می‌کند، محل نصب یا ابعاد شیشه سکوریت است.
در ادامه چند عامل مهم در تعیین هزینه نصب شیشه سکوریت را بررسی می‌کنیم:
مهارت و تخصص نصاب: هر اندازه نصاب متخصص‌تر باشد، هزینه نصب شیشه سکوریت بیشتر شود.
محل نصب: محل نصب اهمیت زیادی در برآورد هزینه نصب شیشه سکوریت دارد. به عنوان مثال اگر محل نصب در ارتفاع زیادی قرار گرفته باشد، هزینه نصب بیشتر خواهد بود.
شکل و ابعاد شیشه سکوریت: نصب شیشه سکوریت دارای انحنا، حساسیت‌های مخصوص خود را دارد و نسبت به نصب شیشه سکوریت صاف کمی سخت‌تر است. از این رو، می‌توان گفت نصب شیشه سکوریت صاف و بدون انحنا هزینه کمتری دارد. همچنین هر اندازه شیشه سکوریت بزرگ‌تر باشد، نصب آن سخت‌تر می‌شود. حمل و تنظیم شیشه سکوریت بزرگ در محل نصب سخت‌تر و زمانبرتر است، به همین دلیل هزینه نصب آن هم بیشتر می‌شود.

در جدول زیر راهنمای جامعی برای خرید شیشه سکوریت متناسب با نیازتان تنظیم کرده‌ایم. قطعا ضخامت شیشه سکوریتی که برای ویترین یک مغازه استفاده می‌شود، با ضخامت شیشه سکوریت آکواریوم یکسان نیست. بنابراین شما با استفاده از جدول زیر به‌سرعت می‌توانید میزان ضخامت شیشه سکوریت مورد نیاز خود را انتخاب کنید:

   مکان

میزان ضخامت مناسب برای شیشه سکوریت

شیشه سکوریت مغازه

۱۰ تا ۱۲ میل

پنجره دوجداره

هر جداره ۶ میل (جمعا ۱۲ میل)

پنجره تک جداره

۶ میل

شیشه سکوریت گلخانه

۳ تا ۴ میل

شیشه سکوریت بام گلخانه (سقف)

۳ تا ۴ میل از جنس لمینت

نرده‌های شیشه‌ای

۱۲ میل

نمای ساختمان

۶ میل

آسانسورهای شیشه‌ای

۱۰ میل

قفسه‌های شیشه‌ای

۱۰ تا ۱۲ میل بسته به پنها و میزان سنگینی اشیاء

قفسه‌های شیشه‌ای سبک دکوری

۵ تا ۶ میل

میز شیشه‌ای با قدرت تحمل بالای اشیاء سنگین

۱۰ میل

میزهای شیشه‌ای کوچک

۵ میل

در شیشه‌ای

۱۰ میل

در شیشه‌ای لولایی

۸ تا ۱۲ میل

در شیشه‌ای ریلی

۱۰ تا ۱۲ میل

پارتیشن شیشه‌ای

۱۰ تا ۱۲ میل

دیوارپوش‌های شیشه‌ای رنگی

۶ میل

آکواریوم

۶ میل

اتاقک شیشه‌ای حمام

۱۰ میل 

   

 

 

 

همینطور بخوانید : 

شیشه بالکن و معرفی انواع آن

اجرا و ساخت کابین دوش

شیشه اسلایدی چیست؟

دیدگاه خود را با ما درمیان بگذارید